Camping Bellevue

• Douche

Rose-poedel

sep 2025

Het zijn grote plaatsen ,die je nu zelf uit mag zoeken. De rest is zoals beschreven staat. wij zij er een week gebleven. 7 nachten is 6 betalen . wij betaalden 17,15 incl . warme douche en elektriciteit .

Rick&Brit

aug 2025

Een camping die op een mooie plek ligt in de Franse Ardennen. Veel recreatie mogelijkheden in de omgeving zoals fietsen, mountainbiken en wandelen en in de buurt van een adventurepark ‘Parc Altitude’. De camping is rustig met mooie ruime verzorgde plekken. Zoals andere ook omschreven is het toiletgebouw gedateerd en netjes. Douches zijn gratis. Wij betaalde €39,88 voor 2 personen met camper incl. stroom (verloopstekker nodig) voor 2 nachten.

sufra74

mei 2025

camping goede ligging en uitstraling ,ruime plekken, sanitair gedateerd maar functioneel en schoon. we hadden helaas het pech dat er door een stroomstoring maar af en toe elektriciteit was en geen warm water. volgende keer misschien beter.

Rue Trou Gigot

08170, Fumay, Frankrijk

kleine camping - gelegen aan de Maas - bosrijke omgeving - aan een Voie Verte - wandel- en fietspad over oude spoorlijn van 80km - broodjesservice - supermarkt 1km - centrum 1km

1 apr t/m 31 okt