Aire Camping-Car au port de plaisance Harskirchen

Camperplaatsen

• Douche

Deli

jul 2025

we verbleven hier 1 nacht op de terugreis vanuit Zwitserland een hele mooie, groene plaats, met alle voorzieningen , zelf te bepalen aan de automaat (water, elektriciteit) de basisprijs is wel 13€ bij betalen krijgt men een ticket waarop de code voor WC en douche echte aanrader!! hele rustige plaats !…

FENDT560

jul 2025

We beleven hier een zeer rustige zomeravond. We staan op deze camping direct aan het Saarkanaal. De camping is niet in percelen verdeeld. De kaartautomaat heeft een menu in het Duits. Je betaalt € 13 per pin voor het parkeertarief. Elektriciteit kost € 3 per 8 uur en water kun je apart reserveren. Het kleine sanitairgebouw is gesloten. Als je rust zoekt en zelfvoorzienend wilt zijn, dan is dit de plek voor jou.

leuke plek bij haventje. geen markeerde plekken maar gewoon ergens staan niet heel groot. bij betaalzuil kan je selecteren wat je nodig hebt. kwam geen ticket na betalen uit met toegang code voor sanitair. zag wel dat ik betaald had. na drukken op rechtsboven abruch kwamen er wel 2 bonnen met code uit. sanitair mag wel vaker schoon gemaakt worden. maar was nog prima. bakker in dorp.

Rue de Bissert 4

67260, Harskirchen, Frankrijk

camperplaats bij de jachthaven aan kanaal Houillères de la Sarre - melden bij de captainerie, indien gesloten bij de camping aan de overkant, deze beheert ook de jachthaven

15 mrt t/m 15 nov

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!