mooi aangelegd park met picknickbanken en speelveldjes, aan de Moezel - naast camping Les Boucles de la Moselle [zie sitecode 27350] - servicestation 100m, bij de camping - centrum 500m
Avenue Eugène Lerebourg
54460, Liverdun, Frankrijk€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenJe mag er niet meer gratis aan de groene gezellige waterkant staan. Betaald parkeren op de camping of op een ongezellige, stoffige strook gratis naast de camping. Wij zijn doorgereden.
wij stonden hier op 18 februari, de dag van storm Eunice, doordat we tussen de bergen stonden hadden we hier weinig last van. We komen een keer terug als het mooi weer is. Voor rustzoekers een ideale plek!
erg rustig op een enkele auto na van bewoners. ideaal als doorreis plek. geen voorzieningen.
Campinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Vuilnisbak
Avenue Eugène Lerebourg
54460, Liverdun, Frankrijk48° 44' 47" N
ot.liverdun@wanadoo.fr
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet