Parking du Zotzenberg

• Vuilnisbak

• Honden toegestaan

M+R

aug 2024

Parkeerplaats achter een begraafplaats en naast een klein parkje. Zeer rustig, wij stonden er met nog 1 andere camper. Nergens aangegeven dat dit een camperplaats is, maar volgens enkele locals staan er met grote regelmaat campers. Fantastisch uitzicht over de wijnvelden met in verte het dorpje en daarachter de heuvels. Picknickbankje en afvalbakken aanwezig.

Veelen

jun 2024

Rustige plek met heerlijk uitzicht. Overdag veel auto’s van mensen die komen wandelen. Geen overlast!

Wat een fantastisch gratis plek, aangrenzend aan het drop en met prachtig uitzicht. Wij waren eerst naar de camping in Barr gegaan, maar vonden dat helemaal niets en zijn daarom doorgereden naar de plek. Boven verwachting. naast prullenbakken en bankjes (picknicktafels) geen voorzieningen. Wat ons betreft zeker aan te bevelen. Blokken zijn nodig :)

Rue du Vignoble 4

67140, Mittelbergheim, Frankrijk

achter begraafplaats - lastig bereikbaar voor grotere campers - blokken noodzakelijk - centrum dichtbij