Aire de Camping-Car Lac du Madine

• Stroom (unknownA)

• Vuilnisbak

Anita15

aug 2025

Wij stonden op de plek zonder voorzieningen € 8 , bij het meer kan je lekker afkoelen of op het strandje zitten/ wandelen,we hebben ook rond het meer gefiets ongeveer 22 km.

LouvanReij

mei 2025

mooie plaats bij een groot meer met meerdere voorzieningen aan het meer. wij hebben gestaan op het veld ernaast zonder voorziening á 8,00 /nacht lekker gewandeld bij het meer. Dorpje stelt niks voor. morgen richting Luxemburg 😏

AnjaE

mei 2024

ff duidelijk: enorme camperplek op gras met bomen, zonder voorzieningen. Mooi! veel privacy. 7 euro. Dan de comfortplaatsen vlak bij het meer, met stroom, water, vuilnisbakken en schoon toilet voor de deur. 14 euro. Bij de receptie bij het meer betalen, anders komt er ook nog iemand langs. Toplocatie. Schoon, verzorgd. Denk erg druk in seizoen. De verzorgplek is apart

Lac de la Madine

55210, Nonsard-Lamarche, Frankrijk

gelegen op het domein aan het meer van Madine, 40m [voor het domein 400m verder 5€ maar zonder elektriciteit en water wel flot bleu 3€ met bankkaart] - in het natuurpark Lotheringen - 9 stroomaansluitingen - restaurant 250m - centrum 500m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!