Camping Pré Vologne

• Douche

ger5991

sep 2024

onder de 15 euro per nacht, bomen en beek. Hopelijk was het eindeloze geblaf van de hond alleen voor ons plezier! Leuk klein restaurant en een café in het dorp en mooie wandelingen langs de rivier. De dame die het runt is erg prettig. Het sanitairgebouw had het wat moeilijk, maar ik neem aan dat er voor 2025 een loodgieter komt.

BB_on_tour

aug 2024

Mooie open camping. In het hoogseizoen veelal jonge gezinnen met kleine kinderen. Aan de rand van de camping een zijstroompje van de rivier waar een mooie ligweide is en het heel fijn spelen is voor kinderen in ondiep water. Omgeving is mooi alleen slechte fietsmogelijkheden. Bakkerijen en supermarktje op loopafstand. Vriendelijke en hulpvaardige camping-eigenaren en personeel. Minpunt helaas de verouderde en veel te weinig sanitaire mogelijkhede

TonyBalcony

sep 2023

toen ik de camping opreed werd ik verwelkomd door de charmante eigenaresse, het bracht een grote glimlach op mijn gezicht. ik ben langer gebleven dan gedacht. het is mooie rustige camping met een riviertje…💚 Dank voor alles!

Rue du Pré Dixi 12

88640, Saint-Dié-des-Vosges, Frankrijk