Camping Municipal les Tilleuls

ThomasSE

okt 2025

Echt een prima camping op een hele mooie plek aan de Moezel. Ligt aan en drukke weg die je wel hoort, vonden wij net echt hinderlijk. Basic sanitair, schoon en prima functionerend. WC zonder bril en zonder WC-papier.

eldorado2024

aug 2025

doorreis camping. Toilet ok. douche water kon zeker warmer zijn. Dame van de receptie kunt zeker een cursus om hoe gasten beter behandeeld moet worden volgen. Haar houding is heel naar, onbeschoft en vreemd. Heel stug!!! Chemidch toilet afvoer was kapot waardoor ik de gewone toilet moest gebruiken. Beste oude publiek in de camping. Enige goede punten aan die camping zijn prijs en uitzicht. verder is deze camping matig en heeft niet veel te bieden

We arriveren om vijf voor drie. Zetten de camper voor de poort die om drie uur open gaat. Dat was niet de bedoeling en de dame van dienst liet geen spaan heel van ons. Sorry enz… niets hielp. We zijn omgedraaid en opgelucht snel vertrokken. Een andere camperaar had gereserveerd en keek ons jaloers na… Hij moest naar binnen!

Chemin des Tilleuls 4

57480, Sierck-les-Bains, Frankrijk