nieuwe verharde camperplaats naast toekomstige camping (opening juni 2017) - op loopafstand van strand (10 minuten)
Rue d'Asfeld
62100, Calais, Frankrijk€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenprima locatie voor overnachten als je bijvoorbeeld met de boot wilt. betalen bij het hek en dan gaat deze pas automatisch open. wel veilig gevoel krijg je..
prima locatie als uitvalsbasis voor overtocht naar Engeland. Wij kwamen hier zondags op tijd aan. Lekker even uitgewaaid op het strand en gegeten bij hetTunesische fastfoodrestaurant aan de boulevard, omdat de anderen pas om 20.00 u de keuken open deden. Voor ons voor herhaling vatbaar.
kunnen we met een auto gaan?
Lozen cassettetoilet
Water
kunnen we met een auto gaan?
Rue d'Asfeld
62100, Calais, Frankrijk50° 57' 34" N
€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Water