Les Etangs du Moulin

• Honden toegestaan

• Stroom

andre1198

sep 2025

Hele leuke camping met keurig sanitair. Leuke opzet in amerikaanse stijl. Aardige bediening, heerlijk gegeten in restaurant. Fijn zwembad. Echt een aanrader. Heel veel mindere accomodaties gezien tijdens onze cmpertocht langs de kust

fhammink

aug 2025

Mooie camping. Toilet gebouw oké, geen brillen bij de toiletten.

evz

jul 2025

Wat een geweldige camping! Een beetje oubollig met een westernthema, maar al met al een fantastische plek. Onze plek was St. Elmo met een mooi uitzicht op de vijvers. De receptie was vriendelijk, we hadden een half uur van tevoren gebeld om te vragen of er nog plek was en dat was er! We hebben het restaurant niet bezocht. 1 nachtje voor €30 voor 2. We komen zeker terug!

Le Champ Fercot

02320, Cessières-Suzy, Frankrijk

Camping Les Etangs du Moulin is een camping in Suzy. De camping is gelegen in het bos én aan een meer/recreatieplas. Deze camping biedt plaatsen met, zonder en met enige schaduw. Voor ieder wat wils dus. Het huren van tenten en bungalows is mogelijk, indien gewenst. De camping beschikt over een speeltuin voor de allerkleinste vakantiegangers. Voor de sportievelingen zijn er diverse fietsroutes, maar ook een verwarmd binnenzwembad met peuterbad.

1 apr t/m 15 okt