Camping Municipal Les Etangs des Moines

• Stroom

mvierling

jul 2025

Wij waren hier op een vrijdag en zaterdag in het hoogseizoen. Blijkbaar is het dan elke avond en nacht feest op de camping met harde muziek en dit gaat de hele nacht door. Plekken voor campers zijn inderdaad netjes. De Netflix serie undercover zou hier zo opgenomen kunnen zijn qua eigenaren van de stacaravans . Toen de tweede avond weer de muziek hard aan ging en alle families van de vaste stacaravans zich verzamelden, zijn wij snel vertrokken.

SonjaEnHans

apr 2025

Prima camping en sluit me aan bij de reviews van juni/juli25. Wij waren daar 1 nacht (23-24April25.) Maar vermeld moet ook worden het restaurantje (maandagavond gesloten) aan het meer op loopafstand. We hebben daar heerlijk gegeten. Aanrader! Daarom niet 3 maar toch 4 sterren voor deze plek.

Rodekroot

jul 2024

geasfalteerde plekken met gras ernaast. nogal wat stacaravans verhuurd aan werklui. aan een recreatiemeer. sanitair verouderd maar schoon.

Rue des Étangs 100

59610, Fourmies, Frankrijk

50.00574717 4.06194755

Stadscamping met ruime camperplekken - centrum Fourmies 3,5km - goed uitgangspunt voor de fietsroute Velo 3

1 apr t/m 31 okt

ACSI - Campingcard