Camping Municipal le Vert Feuillage

• Stroom

• Douche

CZw

sep 2024

Alhoewel Campercontact een prijsindicatie geeft van rond 14,50 geeft een bedrag van €32,44 wel een beetje rauw op mijn dak. Was ooit gementecamping naar is nu particulier met aangepaste prijzen. Veel vaste plaatsen. Weinig voorzieningen en slecht onderhouden. Geen papier op toiletten voor die prijs.

Karel-vG

jul 2024

prima en zeer rustige nacht hier doorgebracht. douches, toilettten recent vernieuwd. werkt met sleutels. ik betaalde €20,22 inclusief elektriciteit en dat vind ik niet te veel. hier en daar moet er qua groenvoorziening nog veel opgeknapt worden, de hele infrastructuur in de omgeving wordt al onder handen genomen. En hoe troosteloos het er misschien uitziet door de aanwezige vaste caravans en zo, is er voor kinderen veel te doen!

theetijd

okt 2023

Nog in opbouw. Enkele camperplaatsen, maar voornamelijk vaste plaatsen. Prijs is erg hoog voor hetgeen ze bieden.

Rue Madoue

59134, Herlies, Frankrijk

municipal camping met veel vaste plaatsen - restaurant 300m - bakker 4km - supermarkt 4km - centrum 400m

10 mrt t/m 30 okt