Aire de Camping-Car

• Stroom

• Vuilnisbak

Els-en-Daan

okt 2025

September 2025. Zeer eenvoudige camperplaats. Jammer dat vrachtwagenchauffeurs menen hier te moeten overnachten. 's Morgens om 06.30 uur wordt je wakker van het lawaai van startende motoren. Bakker komt langs?? Geen bakker gezien.... We stonden onder kastanjebomen dus in deze tijd van het jaar vallende kastanjes op dak van de camper, ook niet zo leuk. Één nachtje was genoeg, we zijn weer vertrokken.

JvanDuijn

apr 2025

al wat geschreven is en we stonden daar mooi naast ons 1 Frans stel stroom toen het donker werd konden fietsen langs het kanaal naar de oorsprong van de Schelde, op Tv serie veel mooier en naar de tunnel gegaan om dat ook te zien, indrukwekkend en was goed te zien, wat mindere fietspaden en veel onverhard, we hebben genoten waren lozen en innemen mogelijk ook WC legen wat wil je nog meer, vlakbij ook plaats aan t haventje voor 12 campers

ericaprice370

mrt 2025

Rustig. Het kleine lokale stadje op korte afstand en het kanaal jaagpad dichtbij. Geen elektriciteit of water beschikbaar. Jammer, het zou leuk kunnen zijn.

Rue de la Gare

59159, Marcoing, Frankrijk

bij Canal de St Quentin - bakker komt langs - bij vorst geen waterinname mogelijk - stroom 4x [stroom alleen als de straatverlichting aan is] - centrum 800m [geen winkels]