Flower Camping Le Rompval

• Stroom

edenrita

jun 2025

Vriendelijke ontvangst, maar als je het verplichte armbandje niet wil heb je een probleem. Wij waren met de receptionisten overeengekomen dat deze dan aan ons horloge werd vastgemaakt. Echter mevr de directrice betrapte ons bij binnenkomst na een heerlijke fietstocht en we werden gesommeerd de verplichte armbandjes te tonen, dit hebben we netjes gedaan en hadden het idee er hier mee klaar te zijn. Echter tot onze verbazing kwam meneer de directeu

jazzy

mei 2025

Receptie vanaf 15.00 uur alleen bereikbaar bij calamiteiten, dit stond op de deur. Moesten dan nog 2,5 uur wachten, dat hebben wij niet gedaan en zijn verder gegaan naar het vlakbij gelegen Camper car park. vandaar maar twee sterren.

Tjark-Leny

okt 2023

we kregen een plek toegewezen op de 2e rij: onhandig! en waarom? er was bijna niemand. Zwembad dicht, wel brood bestellen. Keurig allemaal, meer kun je niet zeggen, maar wel saai. we betaalden met Acsi €20 p.n.

Blengues 2

80350, Mers-les-Bains, Frankrijk

Aan vrij drukke weg - in het zuiden van Picardië - op de hoogste krijtrotsen van Europa - bos 1km - centrum 2km

1 apr t/m 5 nov

ACSI - Campingcard