Camping International de Jablines

3.8

H

HymerZld

okt 2025

€36 voor een nacht met camper en 2 personen eind oktober vind ik veel te gortig. Slechte wifi. Geen dorp of winkels op loopafstand.

j87

mei 2025

Deze camping lijkt perfect na een dag Disneyland: maar 15 minuten rijden! Vooraf geboekt en aanbetaald, in de mails geven ze aan: late aankomst is geen probleem. Onze gegevens waren bekend, check-in leek probleemloos. De policy is dan echter dat ze je paspoort achterhouden. Wanneer je weigert worden ze zeer onredelijk en gaan ze schreeuwen in het Frans. We moesten vertrekken en onze aanbetaling zijn we kwijt. Nooit dat ik hier mijn ID achterlaat!

FamPier

mei 2025

Fijne camping, wat een rust na een dagje Disneyland! Meeste plekken in de schaduw. Sanitair basic maar schoon. klein winkeltje met broodjes service en plaatselijke pizzeria bezorgd tot aan je camper, goede kwaliteit. Enig minpuntje: als je online reserveert, betaal je €15,- adminkosten omdat je via de site van de gemeente boekt, aanzienlijk bedrag tov €48,- van een overnachting (2 volwassenen, tiener en kind).

Grande Rue 26

77450, Jablines, Frankrijk

rustige camping - perfect gelegen om naar Disney Parijs te gaan - lijnbus stopt bij het terrein, voor 2 euro en 20 minuten verder zit je in Disneyland - ook kan je met de trein naar Parijs - supermarkt 3km - centrum Claye-Souilly 5km

24 mrt t/m 3 nov

NKC - NKC/CCI Card