Aire de Camping-Car Wissant

Camperplaatsen

• Lozen afvalwater

• Stroom

• Voorzieningen passanten

locatie is mooi, maar daarmee is ook alles gezegd. Lekker sukkelen met die app daar. Eens opgereden zagen we maar een beperkt aantal plaatsen om elektriciteit te nemen. Terug weer lekker sukkelen met die app Zoals nog andere campeerders. Dan maar de nacht ingegaan zonder elektriciteit en huisbatterij. smorgens was er 1 iemand , die persoon had dit gedaan via bleutooth. Dus dit ook gedaan. de paal was geactiveerd. maar terug geen stroom. grrr...

k

karooke

jan 2026

fijne plek als tussenstop. spijtig da gedoe met de app op je telefoon. zonder deze app geen voorzieningen. maar nu ge moet betalen is de bezetting beter. zijn we van die gratis parkeerders vanaf.

Hallo, wij hebben er maar één nacht doorgebracht omdat er, ondanks dat er bijna alle voorzieningen aanwezig zijn (water en elektriciteit zijn extra en worden via een app betaald), relatief veel lawaai is vanwege de weg ernaast. Bovendien is de grond niet vlak en zelfs met wielblokken was het erg lastig.

Rte. de Calais D940 10

62179, Witzand, Frankrijk

Buiten het seizoen zeer rustig - speciale parking voor bussen en campers - let op: afvoer toilet zit onder deksel, dus niet het afvoerrooster voor grijs water gebruiken - stadje en strand 500m - op vrijdagavond markt.