Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Nog geen reviews
Boek deze camping via onze partner

Water
Toilet
Douche
Stroom (0A)
Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.
Monsempron-Libos, Frankrijk
Wij zijn Joanna, Simon, Matteo (4 jaar oud) en Titouan (1 jaar oud) en onze 2 honden (Darkness en Laska) en onze kat Chaussette. Wij nodigen u uit om onze manier van leven zo dicht mogelijk bij de natuur te komen ontdekken op ons prachtige landgoed van 4 hectare, waarvan 2 hectare bos! U kunt ontspannen in de schaduw van een boom in een hangmat of onze permacultuurmoestuin ontdekken. Kinderen zijn ook welkom en er zijn spelletjes beschikbaar: trampoline, slackline, zipline, schommel, etc. De streek heeft ook prachtige bezienswaardigheden, met name Tournon d'Agenais, het mooiste dorp van Frankrijk. U kunt er zwemmen in de Lot en u kunt er prachtige wandelingen maken. Weilanden omgeven door bos. Rustig en toch dichtbij de steden. Je hoort de koekoeken zingen en de konijnen/herten buiten je tent Activiteiten Trampoline, schommel, hangmatten, slackline, zandbak, glijbaan Zwemmen in de Lot en kleine meren, bezoek aan Tournon d'Agenais, Monflanquin (mooiste dorp van Frankrijk) en de kastelen van Biron of Bonaguil
€ 12,00