Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Nog geen reviews
Boek deze camping via onze partner

Water
Toilet
Stroom (0A)
Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.
Saint-Pierre-de-Juillers, Frankrijk
Standplaatsen voor bestelwagens, campers en campers – L'Escapade Insolite ✨ Wij heten u welkom in een rustige, landschappelijke omgeving aan de oevers van de Nie, tussen Rochefort en Saintes. Ons huis ligt in een beschermde omgeving, ideaal voor ontspanning en natuurwandelingen in het hart van een klein, karaktervol dorpje. ✅ Plaatsen gereserveerd voor bestelwagens, omgebouwde bestelwagens en campers (⚠️ geen afvalbrengstation) ☎️ VOORDAT U AANKOMT! Neem contact met ons op om onze beschikbaarheid te controleren. Praktische informatie: ✅ Overnachting: €12 ✅ Elektriciteit: inbegrepen ✅ Water: inbegrepen (op verzoek) ✅ Toiletten (denk aan papier) ✅ Receptie tot 19.00 uur (daarna sluit de poort) ✅ Vlak en gemakkelijk toegankelijk terrein ✅ Zeer rustige omgeving, ideaal voor een ontspannen tussenstop ✅ Afhankelijk van het seizoen krijgt u gratis toegang tot fruit uit onze tuin (appels, druiven, mirabellen, etc.) In de buurt: Saint-Jean-d'Angély (12 min): alle winkels, diensten, markt, erfgoedbezoeken, enz. Varaize (5 min met de auto): Bakkerijen, kleine winkeltjes. Maar ook: Rochefort 45 min Chirurgen 45 min Angoulême 50 min Oléron-eiland 1u05 La Rochelle 1u10 Royan 1u10 Vanuit het dorp zijn er veel wandeltochten mogelijk. Een authentieke stop, midden in de natuur, voor reizigers die op zoek zijn naar rust en stilte. ?✨
€ 8,00