bij de cinema - betalen bij de parkeerwachter - vrij uitzicht over de zee en de invasiestranden - centrum 500m
Rue du Calvaire
14117, Arromanches-les-Bains, Frankrijk€ 7,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenSchitterend uitzicht! Echt 360 graden. water kost €2.... dus muntgeld is nodig. Toiletten gesloten, wellicht afhankelijk van aanwezigheid parkeerwachter. Wel gratis gestaan, omdat we laat aankwamen.
We hier op 26/08 op deze mix parking overnacht. Er is een afzonderlijk gedeelte voor de campers. Overdag is er een parkwachter 7€, na 19h gratis. De plaatsen zijn erg hellend naar de zee, gewone leggen helpen niet veel. Er staan afvalbakken en een sanizuil waar ook water kan ingedaan worden. Overdag openbaar toiletgebouw. De plaatsen zijn smal, wat moeilijk is bij uitrijden (opletten voor de banden)
lees meerFantastisch, zo boven op de kliffen, met uitzicht op de baai van Arromanche, waar de historie in ere wordt gehouden en het verhaal van D-Day uitvoerig wordt verteld. Pas op met inparkeren in de rijen aan de zeekant: onnodig scherpe en onhandig geplaatste stoepbanden azen op je banden. Heerlijk rustig 's nachts en altijd wel een briesje.Prima.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
0° 36' 52" W
-0.61437
contact@arromanches360.com
+332310 0645
€ 7,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan