speciale camperplaats - gratis pendelbus naar Mont St. Michel 4km - toilet bij het hoofdgebouw - centrum 4km
Route du Mont Saint-Michel
50170, Beauvoir, Frankrijk€ 12,90 • 1 jan. t/m 31 mrt.
€ 18,70 • 1 apr. t/m 30 sep.
€ 12,90 • 1 okt. t/m 31 dec.
Kortingskaartenhelaas kloppen de prijzen niet. we betaalden twee jaar geleden 25 euro voor een nacht apart
Goed geregeld, rustig. Wij betaalden €23 want het was net 1 maart geworden.
perfect voor bezoek aan Le Mont-Saint-Michel. Kaartje trekken, plekje zoeken, naar de shuttlebus of op de fiets of lopend gaan bewonderen. kom je terug en geen zin om nog te gaan rijden dan blijf je lekker staan voor de nacht.
Campinggedrag niet toegestaan
Lozen afvalwater
Vuilnisbak
Toilet
Goed geregeld, rustig. Wij betaalden €23 want het was net 1 maart geworden.
50170, Beauvoir, Frankrijk48° 36' 30" N
1° 30' 29" W
-1.50817
+33214132015
€ 12,90 • 1 jan. t/m 31 mrt.
€ 18,70 • 1 apr. t/m 30 sep.
€ 12,90 • 1 okt. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen afvalwater