Echt een leuke plek. Alles schoon en netjes en voldoende grote ruimtes. We wilden eigenlijk maar één nacht blijven en bleven hier drie. Vriendelijk en behulpzaam personeel spreekt goed Engels. Alles zoals beschreven.
Twee nachten met de camper geweest. Dame bij de receptie spreekt keurig Engels en is vriendelijk. Zwembad voor de kinderen, klein maar fijn. Sanitair is netjes en de camping zelf ook. Mocht je met de camper komen reserveer dan een plek aan de zuidelijke kant. De noordelijke plaatsen grenzen voor een deel aan tuinen van woningen. Onze plek met direct zicht in de tuin. Verder een vrolijke kleine haan die stinkend zijn best doet, irritant helaas.
lees meermooi maar kleine plaatsen, weinig toiletgebouwen en prijs is 39 euro per nacht
Route du Mont Saint-Michel 28
50170, Beauvoir, Frankrijk48° 35' 46" N