afgesloten met slagboom - dichtbij centrum met veel terrasjes, restaurantjes en een uitgebreid winkelcentrum - uitzicht op het kiezelstrand en de zee - nabij openbaar toilet - stroom 6x, max 2 uur - gratis fietsen te leen - bakker om 9.30u
Boulevard Maréchal Foch
76200, Dieppe, Frankrijk€ 13,40 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHet zag er goed uit maar door de kermis alles vol met campers en caravans. Ook andere camperplaatsen vol door kermis
goede locatie voor veerboot en restaurants. het is lawaaierig als de boten binnen zijn, maar het is een haven en de mensen die daar wonen hebben elke dag hetzelfde geluid! beperkt aantal elektrische aansluitingen en gaan automatisch aan in slots van 4 uur. we hadden omgekeerde polariteit bij onze aansluiting - pas op of wees voorbereid.
lees meerbij aankomst op het toneel zien we verschillende gratis parkeerplaatsen .. onmogelijk om een kaartje te nemen omdat zogenaamd vol ...
Campinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Boulevard Maréchal Foch
76200, Dieppe, Frankrijk49° 55' 56" N
€ 13,40 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet