3,2van 5
  • oktober 2023

Geweldige plek aan zee, in het centrum van de historische stad. Stroom is aanwezig maar schaars; Max 1 uur laden waar natuurlijk niemand zich aan houdt… Verder netjes, rustig en comfortabel.

• september 2023

Prima plek voor 1 nacht. Bijna geen stroom wel onbeperkt water. Veel herrie. Wij zagen dat in de avond de parkeerplaatsen langs de boulevard ook als kampeer plek gebruikt worden. Dit lijken gratis plaatsen te zijn. De volgende keer zouden wij hier overnachten.

Paul&Marjon

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 114 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,2van 5
  • oktober 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Aire de Camping-Car Dieppe Boulevard