Camping La Briquerie

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

MinouJerome

okt 2025

in september 4 dagen geweest, op de terugweg nog eens twee dagen! Mooie camping, alleen maar lof!! vriendelijk personeel, alles netjes verzorgd! Aanrader! Honfleur is prachtig, op fietsafstand, wel blij met e-bike.. tamelijke heuvels.

Jos-en-Geke

sep 2025

2 nachten op de deze camping geboekt en we kunnen niet anders zeggen dat deze camping bijna perfect is. Korting met de acsi kaart. Sanitair is uitstekend. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Dat de wifi niet zo goed werkt nemen we graag op de koop toe. Bij het restaurant van de camping hebben we prima gegeten voor een gemiddelde prijs. Ongeveer 5 km naar Honfleur waarbij je mooi binnendoor naar toe kunt fietsen. Aanrader! Géke en Jos .

lodibol

sep 2025

Toch wel wat minpuntjes: - wifi doet het niet; - je betaalt altijd minstens €6 voor stroom, ook al gebruik je het niet; - betalen kan alleen cash (ophalen in de supermarkt om de hoek) Toiletten zijn netjes, dat dan weer wel. Met name die verplichte bijdrage voor stroom vind ik flauw. Hoog dan het basisbedrag waarmee je adverteert op met 6€ en zeg dat stroom gratis is..

Le Bourg 285

14600, Équemauville, Frankrijk

49.39684 0.20825

gelegen in landelijke omgeving - 3 verwarmde zwembaden - restaurant geopend vanaf 9.00u (ontbijt) tot 0.30u - campingwinkel - bakker 300m - supermarkt 100m - openbaar vervoer 200m - Honfleur centrum 2,5km - [betreft NKC reis 049 Normandie/Bretagne]

29 mrt t/m 30 apr

1 mei t/m 7 jul

8 jul t/m 25 aug

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard

ACSI - Campingcard