rustig en gezellig
kleine camping in beboste omgeving - gebruik GPS-coordinaten - erg stil - warme douches tot 21.00 uur - tv-ruimte - bakker 800m - supermarkt 900m - centrum 800m
D1915 95
76260, Eu, Frankrijk€ 12,50 • 1 apr. t/m 31 okt.
Kortingskaartenrustig en gezellig
We hebben heerlijk gestaan op deze camping. Ligt naast het stadje EU. En op fietsafstand van Le Tre'port. Als je op het plattegrondje, die je bij de receptie kan krijgen, de blauwe route volgt is bijna alles vlak. Sanitair is oke maar groezelig. Vriendelijke dame op de receptie.
Wij hebben hier super fijn 2 nachten gestaan. We mochten zelf onze plek uitkiezen. Voorzieningen zijn misschien wat achterhaald maar voldoet ruimschoots. Le Tréport ligt op een ruime 10 minuten fietsen, wat een geweldig mooie stad is dat. Na de drukte van de stad kom je weer hele tot rust op deze oase van natuur. Vergeet trouwens het karakteristieke ‘EU’ niet te bezoeken
lees meerWasmachine
lees meerD1915 95
76260, Eu, Frankrijk50° 3' 3" N
camping-du-chateau@ville-eu.fr
+33235862004
€ 12,50 • 1 apr. t/m 31 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet