Camping-car Park Sainte Marie du Mont, Utah Beach

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

KabeNomads

sep 2025

Prima plek voor een overnachting als je Utah Beach wilt bezoeken. Er waren voldoende plekken dus ook stroom was geen probleem. Rustige plek met leuk uitzicht op een veld met paarden. Wij betaalden € 14,80 voor 1 nacht.

Harre-maat

jun 2025

prima camping dichtbij Utah beach met het mooie museum en op fietsafstand van Saint mere Eglise. Verder kun je bij hoog water prima in de zee zwemen en zonnen op het zandstrand. De voorzieningen op de plaats zijn minimaal.Niet alle plaatsen hebben stroom of je moet 30 meter stroomkabel hebben. Wij stonden tegen het veldje met lama's en een ezel, leuk. De plaatsen zijn verhard en vlak. Bij warm weer heb je aan de westzijde schaduw van de hoge heg.

van-linden-boonen

apr 2025

camperplaats met 6amp elektriciteit (niet alle plaatsen zijn voorzien van stroom). Op wandelafstand van het Musée de Débarquement Utah Beach. Rustig gelegen. We betaalden 14,30 euro voor een nacht via app van Camping Car-Park.

La Madeleine

50480, Sainte-Marie-du-Mont, Frankrijk

49° 25' 4" N 1° 11' 11" W

49.41778 -1.1865

Locatie van Camping-car Park - toegang met Pass Étapes card, aankoop online of ter plaatse in automaat - centrum 6km