centrum 500m
Rue des Grandes Dalles 2
76540, Sassetot-le-Mauconduit, Frankrijk€ 13,00 • 15 mrt. t/m 15 nov.
KortingskaartenHelaas met 34 graden weinig schaduw maar verder prima. Is wat saai en weinig creatief maar schoon en hartelijke ontvangst. Wij betaalde € 19,50 voor 2 personen incl stroom . Dorpje met bakker op loop afstand .
Zonder stroom toch echt maar 13€ betaald. Is camping met veel vaste bewoners waar niets te beleven is. We stonden aan het eind van de camping met vrij uitzicht over de velden. Schoon sanitair, geen zeep of desinfectans. Geen warm water voor de afwas.
prijs is niet 13 euro maar 17 euro voor camper, 2 personen. prijs maakt niet uit of je wel of geen stroom gebruikt
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Douche
Toilet
Rue des Grandes Dalles 2
76540, Sassetot-le-Mauconduit, Frankrijk49° 48' 17" N
€ 13,00 • 15 mrt. t/m 15 nov.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater