kleine camping, zeer eenvoudige, warme douche, plaatsen zonder grenzen, bomen, oneffen ondergrond - centrum Yport 450 m - strand 400 m - Le palais Bénédictine Fécamp 5 km
Rue André Toutain
76111, Yport, Frankrijk€ 22,00 • 1 apr. t/m 1 okt.
KortingskaartenGoed gelegen plaats, duidelijk met grote plaatsen. Het uitzicht op de kustlijn en de nabijheid van de oude stad maken het het geld waard.
In het hoogseizoen moet je minimaal 2 nachten blijven en kun je niet reserveren. Mooi gelegen, gezellige camping zonder vastomlijnde plaatsen. Je kunt makkelijk naar het stadje beneden lopen. Goede WiFi overal. Inderdaad worden lange campers geweerd. Dat hoort op de website te staan.
Met onze camper van bijna 7 meter werden we hier geweigerd. Heel jammer!
Lozen cassettetoilet
Stroom (5A)
Vuilnisbak
Douche
Met onze camper van bijna 7 meter werden we hier geweigerd. Heel jammer!
Rue André Toutain
76111, Yport, Frankrijk49° 44' 10" N
lapature.yport@orange.fr
€ 22,00 • 1 apr. t/m 1 okt.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Stroom (5A)