bij een wijnproducent - wijn proeven en verkoop - zwembad - barbecue - centrum 5km
Grand Homme 1
33540, Blasimon, Frankrijk€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLeven als God in Frankrijk is het gevoel hier. Rust en ruimte in een zeer aangename atmosfeer. Zeer vriendelijke eigenaar. Ook zijn wijn is lekker en zeer betaalbaar.
Benoît verwelkomt je met een grote glimlach op zijn boerderij, hij zorgt voor zijn land, zijn zwembad, nodigt je 's avonds uit voor een aperitief door je zijn verschillende wijnen te laten proeven. Die avond nodigde hij ons uit voor de barbecue, we brachten een heerlijke avond door waar hij ons uitlegde hoe zijn boerderij werkt. Zeer vertederend en behulpzaam persoon.
lees meerecht goede SP, erg leuke operator en heerlijke wijn. Aanbevolen!
Vuilnisbak
WiFi
Toilet
lees meerecht goede SP, erg leuke operator en heerlijke wijn. Aanbevolen!
Grand Homme 1
33540, Blasimon, Frankrijk44° 44' 38" N
0° 6' 18" W
-0.105
vignoblesbertrandb@orange.fr
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHonden toegestaan
Vuilnisbak