ligt prachtig maar was 25-9 al gesloten.
bij rivier/beek, broodjesservice,
Route du Lac
65400, Estaing, Frankrijk€ 28,82 • 12 mei t/m 30 sep.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
Kortingskaartenligt prachtig maar was 25-9 al gesloten.
Fijne camping in een prachtige omgeving. Heel gezellig, de kippen lopen vrij rond en zijn niet bang. Ze kwamen elke ochtend even buurten. Vriendelijke mensen van de camping, een mevrouw aan de receptie die Nederlands sprak. We vielen de eerste avond met onze neus in de boter: er was een optreden van een zanger met gitaar en we hebben daar in het gras kunnen genieten van borrelplank en lekkere biertjes. Wandeling naar Lac d’Estang mooi!
lees meervriendelijke ontvangst, je kan zelf je plekje uitzoeken, prachtig uitzicht op de bergen, mooie ruime plekken, wifi gratis op je plek, restaurant hebben we niet bezocht, sanitair is in orde, wandelen, fietsen in de omgeving
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
ligt prachtig maar was 25-9 al gesloten.
65400, Estaing, Frankrijk42° 56' 29" N
0° 10' 38" W
-0.17727
julisa48@orange.fr
€ 28,82 • 12 mei t/m 30 sep.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
65400, Estaing, Frankrijk42° 56' 29" N
0° 10' 38" W
-0.17727
julisa48@orange.fr
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons