Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Water
Toilet
Douche
Douche
Stroom (0A)
Larroque, Frankrijk
Onze camping aan het meer in Sarrecave is de ideale plek voor een vakantie met familie of vrienden in Occitanie. Gelegen in het hart van een klein dorpje met een adembenemend uitzicht op de majestueuze bergen van de Pyreneeën, nodigt onze camping u uit voor een onvergetelijke vakantie. Op slechts 5 minuten van de Gorges de la Save en 10 minuten van het Cardeilhac Arboretum, is onze locatie perfect voor het verkennen van de regio die rijk is aan activiteiten voor elk wat wils. Profiteer van ons buitenzwembad met gratis toegang van zonsopgang tot zonsondergang om af te koelen of nieuwe energie op te doen door tennis, voetbal, volleybal of basketbal te spelen. Als u de voorkeur geeft aan rustigere activiteiten, kunt u bordspellen, tafeltennis, jeu de boules of zelfs tafelvoetbal spelen. Kinderen zullen blij zijn om onze speeltuinen te ontdekken, uitgerust met glijbanen, schommels en zelfs een trampoline. Visliefhebbers zullen blij zijn te weten dat ons meer vol karpers zit, klaar om in het water te worden losgelaten! In het hoogseizoen organiseert ons team activiteiten voor het hele gezin, waaronder feesten, forellossingen en toernooien. Als u uzelf wilt verwennen, kunnen wij een maaltijd voor u bereiden met verse lokale producten. Ook voor een grillavond met familie of vrienden kunt u gebruik maken van onze barbecues. Boek nu uw kampeerverblijf aan het meer en profiteer optimaal van onze gezinsactiviteiten, onze lokale maaltijden, ons animatieprogramma in het hoogseizoen en onze ideale locatie voor een kampeervakantie aan het meer.
€ 20,00