Camping-car Park de Millau

• Lozen afvalwater

• WiFi

Wil-len

Vandaag

de cp is een beetje smoezelig/rommelig. vuilcontainers vol, electra weigert af en toe. als je er uit wil moet je bellen om de slagboom te laten openen. waarvoor heb je dan een kaart? wifi beloven ze maar werkt niet!

W

WilmaU

5 dagen geleden

De plek zelf was prima om het stadje te bezoeken. Alleen konden we er niet meer uit. We stonden met zes campers te wachten en bij niemand werkte het pasje of de code. Ieder moest steeds bellen en dan ging voor één camper de slagboom open. Waardeloos. Geeft geen vertrouwen in het systeem, hoewel het voor mij de de eerste keer was dat het niet werkte.

Bij aankomst lukte het niet om binnen te geraken, 3 betaalkaarten foutmelding. Met behulp van Marc (een Belgische camperaar) is het uiteindelijk toch gelukt om binnen te komen. meer mensen zonder kaart hadden hetzelfde probleem. Het helpt enorm als je Frans spreekt met de helpdesk van de camperplaats. Ideaal gelegen vlakbij het centrum van Millau. Wel kan het een update gebruiken zoals de plaatsen voorzien van een verse laag grind

Rue de la Saunerie

12100, Millau, Frankrijk

Locatie van Camping-car Park - toegang met Pass Étapes card, aankoop online of ter plaatse in automaat - centrum Milau 500m