Geclaimd door eigenaar

Locatie host
inds 1973 zijn wij, inmiddels de 3e generatie, eigenaar en beheerder van deze gezelllige gezinscamping. Iedereen die van zorgeloos kamperen houdt, is van harte welkom op één van onze ruime, schaduwrijke standplaatsen. De camping is geopend van 1 mei t/m 30 september.
Een persoonlijk woordje van Fabien en Lucie (de beheerders):
Tijdens uw vakantie op Camping la Plage laten wij u graag kennismaken met de schoonheid van de Lot en de Dordogne-vallei. Op onze camping aan het water kunt u helemaal tot rust komen, want bij ons gaat ontspanning samen met de gezelligheid van een traditionele camping.
Lees verder
Lozen afvalwater