Camping Onlycamp du Moulin

3.4

3.4

Afzetbakkie

aug 2025

We hebben hier 4 dagen met veel plezier gestaan. -Schoon sanitair -Vriendelijk ontvangst -Stadje met treinstation op 20 minuten lopen. -In 20 minuten ben je met de trein in Nantes. -2 supermarkten voor de deur, tot 20:00 uur open dus lekker makkelijk voor het eten. -Geen overlast van het bedrijventerrein waar je naast zit, heb je op de camping niet in de gaten. -Ze zijn de speeltuin aan het vernieuwen, zag er al goed uit, was nog niet af.

Husbil02

mei 2025

Zeer nette en rustige camping. Perfect gelegen nabij supermarkten en het centrum is te voet in 20 minuten te bereiken. We hebben het verblijf (4 nachten) hier erg naar ons zin gehad.

Er zíjn mooie plaatsen op deze camping. Dat wel. We belden gisteren en de eigenaresse zei dat we gewoon konden komen, er was plek genoeg. Eenmaal hier bleek er nog precies één scheve postzegel met uitzicht op de Lidl beschikbaar te zijn. En even later werd er zelfs nog een bus naast geplaatst. Na acht uur rijden hadden we geen zin meer om verder te rijden, maar morgen gaan we een ander plekje zoeken.

Route de Nantes

44190, Clisson, Frankrijk