Parking

• Vuilnisbak

C

Campertje-100

4 dagen geleden

wel is inderdaad een mooie CP wij kwamen gisteren om 16.00 uur aan en toevallig was de laatste plek vrij. De zelfde nacht geslapen en om 04.00 uur hoorde wij gerommel achter ons camper, er waren 2 jonge jongens of de fiets en hadden ons trekbandjes van onze fietsen afgehaald🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️😩 mijn ging naar buiten toe om te kijken en de kinderen waren 400 m verderop op hen fietsen weggefietst, en ik zag vanuit ‘t raam en kan niet meer slapen!

20-21 oktober 2025 Le Mans heeft momenteel veel bouwwerkzaamheden, waardoor het lastig is om van en naar de stad te komen. De parkeergelegenheid is zoals beschreven: ruime plaatsen, overdag lawaaierig, 's nachts stil. De plaatsen raken snel vol. Dank aan de stad.

Roadcar2018

jul 2025

ideaal zo dicht bij de stad deze gratis cp. 5 min vanaf de kathedraal wel een klim.alle basis voorzieningen aanwezig geen elektra ,gemeente le mans bedankt voor het verblijf helaas mag je er maar 24h verblijven kom vroeg,

Rue Denfert Rochereau

72100, Le Mans, Frankrijk