Domaine Des Guifettes

• Lozen afvalwater

• Stroom

Gwenn

sep 2025

Gebied niet gevonden. De recensies zijn allemaal minstens 5 jaar oud. Wat heeft het voor zin om de pro-versie van deze app te downloaden als je alleen maar onjuiste informatie krijgt? Ik geef toe dat ik erg teleurgesteld ben.

Stanley61

sep 2019

Kwam er per ongeluk overheen. Een zeer indrukwekkende opstelling. Waarschijnlijk niet ergens om heen te gaan in de schoolvakanties, omdat de site wordt gesponsord door de gemeenteraad. Alles wat je zou willen en het nieuwe doucheblok is echt schoon en spuit heet heet water uit. 16 ampère elektrische en volledige camperdiensten. Het is op de camping, maar met gratis zwembad en glijbanen voor kinderen enz. Is het uitstekend waar voor uw geld.

Robbies

aug 2019

Schitterende CP op park/camping. Wij betaalde p.p. en niet voor de camper. In het hoogseizoen €6,50 per volwassenen en €7,- per kind, incl stroom. Je mag gebruik maken van het overdekt/buitenzwembad, de kinderanimatie en alle andere faciliteiten. Nieuw sanitairblok alleen voor de CP (met toegangscode). Stadje met mooie kerk en een paar leuke winkels op 3km. Helaas blauwalg in het meer.

Les Guifettes

85400, Luçon, Frankrijk

46° 25' 58" N 1° 11' 0" W

46.4327 -1.18343

ligging aan een meer, bij een groot vakantiepark / conferentieoord - verwarmd zwembad - restaurant - centrum 4km