mooie, rustige, gereserveerde, gescheiden plaats in woonwijk - wc bij de Tourist-info [Place du Marais] - strand 2min - winkels 5min
Rue de la Clairière
85690, Notre-Dame-de-Monts, Frankrijk€ 8,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWe zijn hier alleen geweest om te dumpen. Het was behoorlijk druk. De waterkraan heeft geen schroefdraad, dus water bijvullen is onmogelijk.
Hier hebben we 27 juni 1 nacht gestaan, lekker dicht bij het strand en de boulevard. Leuk dorp met aardige winkels en restaurantjes. Openbaar toilet bij kerk en gemeente huis in het dorp en bij het strand.
Heerlijke plek met veel schaduw, bos en op loopafstand van het strand. Betalen van 20:00 tm 8:00 overdag gratis.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Voorzieningen passanten
Toilet
Rue de la Clairière
85690, Notre-Dame-de-Monts, Frankrijk46° 50' 4" N
2° 8' 32" W
-2.14219
€ 8,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater