Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Water
Toilet
Douche
Stroom (0A)
Trignac, Frankrijk
We hebben het geluk dat we veel rondom ons huis hebben, zoals het strand, culturele plekken, prachtige wandelingen om te voet, op de fiets, op de motor te maken en zelfs de mogelijkheid om La Brière per binnenschip te bezoeken. We zijn een paar minuten verwijderd van La Baule, de middeleeuwse stad Guérande en zijn kwelders. Wij hebben het geluk dat we veel rondom ons huis hebben zoals het strand, culturele plekken, mooie wandelingen te voet, per fiets, motor en zelfs mogelijk om de Brière per boot te bezoeken. We zijn een paar minuten verwijderd van La Baule, de middeleeuwse stad Guérande en zijn kwelders. Rustige plek, in ontwikkeling met jonge bomen en groene omgeving. Natuurlijk uitzicht op velden en vlakbij een boerderij. Rustige plek, in ontwikkeling met jonge bomen en groene omgeving. Natuurlijk uitzicht over velden en nabij een boerderij. Activiteiten Fiets-, voet- en motortochten. Het strand. Fietsen, wandelen en motorrijden. Het strand. Andere opmerkingen Veel te ontdekken, ambachtelijk en natuurlijk. Veel te ontdekken, ambachtelijk en natuurlijk.
€ 12,00