reserveren niet mogelijk - centrum 800m
Chemin des Moulins 120
84190, Beaumes-de-Venise, Frankrijk€ 12,10 • 1 mrt. t/m 31 okt.
Kortingskaarteneen camping met ruime plaatsen, sanitair netjes en schoon ( begin oktober, dus geen kinderen) en 10 ampère stroom. Deze camping is ons goed bevallen!
Prima municipal, rustige omgeving, grote omhaagde plaatsen, sanitair niet nieuw maar schoon en praktisch. Ontvangst beetje mopperig maar wel adequaat. Prijs nu €13,10 (ex 3,90 stroom).
wij kunnen niet meer geven dan (net als de camping heeft ) 2 ⭐️meer is het niet. Het sanitair gebouw is sterk aan vervanging toe. september 2020. Niet proper en dan is dit zacht uitgedrukt. In Caromb een paar km verder voor een paar euro meer, wel schoon en nette plaatsen. wij vinden deze camping in B.d.V. Oud en smerig
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
lees meerChemin des Moulins 120
84190, Beaumes-de-Venise, Frankrijk44° 7' 21" N
camping.roquefiguier@orange.fr
€ 12,10 • 1 mrt. t/m 31 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet