Rustige en vlakke camping - gebruik GPS-coordinaten - fraaie omgeving - plekken met zon en schaduw - rafting - broodjesservice - bar - centrum 800m
Route des Gorges du Verdon
04120, Castellane, Frankrijk€ 14,70 • 2 apr. t/m 12 mei
€ 16,20 • 13 mei t/m 1 jul.
€ 23,70 • 2 jul. t/m 28 aug.
€ 16,20 • 29 aug. t/m 11 sep.
€ 14,70 • 12 sep. t/m 15 okt.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWe kregen een piepklein plekje toegewezen. Totaal geen privacy. Het is wel leuk dat het op loopafstand is van Castelane. Voor ons geen aanrader.
zeer gastvrij ontvangen. erg behulpzaam, niets is te veel. nieuwe wasmachine en droger. wij hebben de was er gedaan op doorreis. aanrader dus.
Kleine lieve camping op 400 meter van het centrum van Castellane. Sanitair prima, iets gedateerd. WiFi werkt prima.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Route des Gorges du Verdon
04120, Castellane, Frankrijk43° 50' 44" N
campingnotredame@orange.fr
€ 14,70 • 2 apr. t/m 12 mei
€ 16,20 • 13 mei t/m 1 jul.
€ 23,70 • 2 jul. t/m 28 aug.
€ 16,20 • 29 aug. t/m 11 sep.
€ 14,70 • 12 sep. t/m 15 okt.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine