inkoopmogelijkheid 1km - centrum 1.3 km - aan de voet van de Mont Ventoux - broodjesservice
D86
84110, Faucon, Frankrijk€ 31,10 • 14 apr. t/m 30 sep.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenHeerlijk rustig in mei. Zeer vriendelijk, schaduwrijke plekken, geweldig uitzicht, schone omgeving, mooi zwembad. Perfect!
Prima camping in voor ons heerlijke Franse sfeer. Eén ding is niet meer van deze tijd, dat je alleen WiFi hebt bij de receptie (gratis) en op de plaats moet je hiervoor betalen. 4 dagen voor 20 Euro is not done in deze tijd.
We zijn op deze camping voor het eerst met onze camper, maar hebben hier eerder een mobilhome gehuurd. Ook nu voelt het meteen weer "goed". De rust, de omgeving, de ruime plekken, het sanitair en het zwembad zijn hier dik in orde. Nu we in het laagseizoen hier zijn is de 21 euro, inclusief 10A stroom, niets teveel betaald. Wij zijn dus een paar van die mensen die vaker hier zijn geweest en waarschijnlijk ook nog vaak terug zullen komen.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Stroom (10A)
Vuilnisbak
lees meerD86
84110, Faucon, Frankrijk44° 15' 44" N
info@ayguette.com
€ 31,10 • 14 apr. t/m 30 sep.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine