Camping-car Park Le Lavandou

• Vuilnisbak

M

Melanie91

okt 2025

We verbleven er 2 nachten. Zeer rustige en zeer praktische plek voor de camper. Het strand ligt aan de overkant van de straat en een betaalde bus is niet ver weg om naar Toulon of Saint-Tropez te gaan, met diverse haltes in Hyères, Le Lavandou, enz. Ik raad het aan

C

CamperEha

okt 2025

Prima plek. Geen sanitair voorzieningen maar aan de straatkant staat een betaald toilet. Prima optie als je niet in de camper 'wilt'. Weg oversteken en je staat op het strand. Op rij 1+2 prima vertoeven. Wij stonden op rij 3 achter bomen. Iets minder. Voor ons, met hondje, was 1 nacht genoeg.

user950667627

sep 2025

Fantastische plek, op loopafstand van het strand. Goed aangelegde fietspad om veilig langs de kust naar Le Lavandou te kunnen fietsen. Wil je zeker zijn van een plek op deze CP dan is het verstandig voor 12.00u je hier aan te melden. Jammer dat CCP zo laks is met het hestellen van de laatste stroompaal op eerste terraslaag. Dit zijn primaire voorzieningen die het moeten doen. We hebben hetzelfde met een waterpunt gehad op andere CCP, jammer

Avenue du Cap Nègre

83980, Le Lavandou, Frankrijk

Locatie van Camping-car park - toegang met Pass Étapes card, aankoop online of ter plaatse in automaat €5,00 - centrum le Lavandou 6km

1 jan t/m 31 mrt

1 apr t/m 14 nov