Camping Le Parc Saint Michel

• Stroom

G

GeHaKo

dec 2025

In de Campercontactapp staat dat deze camping nu 16/12 gesloten is, maar op hun website las ik dat de camping tóch open is. Op goed geluk hier naartoe gereden over de smalle weggetjes met haarspeldbochten, wat goed uitpakte, mooi plekje met uitzicht op 't stadje en de zee voor camper met 2 pers. betaalden wij €48,60 zonder stroom, maar dat weet je als je in de buurt van Monaco staat. Menton zelf is práchtig, zeer de moeite waard (vinden wij)

H

Hobbylein

okt 2025

Wij zijn ervaren kampeerders en zijn er weer geweest. 55 euro vragen in het laagseizoen voor zo'n plek voor een camper/twee personen is schandalig.

Anneminie

okt 2025

ik snap het negatieve commentaar niet. leuke camping met kleine en soms wat scheve plekken maar ja, je staat op een berg! De weg er naar toe is met veel bochten maar prima te doen en ik zie hier op de camping ook campers van 6-7 meter dus te doen. ik heb een busje. allervriendelijkst geholpen, mocht kiezen tussen twee plekken waar zij me ook nog heen bracht. Bakkersservice in de ochtend! Trein naar oa Monaco op loopafstand. ik vind het perfect!

Sentier du Parc Saint-Michel

06500, Menton, Frankrijk

Terrassencamping - gebruik GPS-coordinaten - ook via trappen te bereiken - centrum 600m

1 jan t/m 30 okt