Aire de Camping-Car

• Honden toegestaan

a

ariedekreij

nov 2025

prima plek zo aan de dorpsrand mèt 2 plekken voor service. let op, van 08.30 uur tot 11.30 uur en in de avond van 17 tot 19 uur kun je drinkwater tappen. 2 vriendelijke ambtenaren klopten on op zondagochtend om 08.15 uur wakker voor de betaling. Opvallend veel Fransen rijden wat later de cp op en verdwijnen weer aan het eind van de middag. leuke toeristische trekpleister. kom je hier terug? we waren hier vorig jaar ook al!

S

Semper-Labora

okt 2025

Voor de prijs van 16 euro, 's morgens opgehaald, alleen lozen chemisch toilet en grijs water. Kort bij stadje gelegen, goed voor 1 overnachting.

A

AdaAndré

okt 2025

s Ochtends schijnt iemand het geld op te komen halen. Wij hebben er alleen ‘middags gestaan om het dorp te bekijken. Wij wilden best voor een paar uur betalen maar nergens een paal om af te rekenen. Dus dankuwel, gemeente Saintes Maries de la Mer!

Rue Crin Blanc

13460, Saintes-Maries-de-la-Mer, Frankrijk

Service en water alleen tussen 9-12u - supermarkt en bakker 50m - wasserette naast de bakker - centrum Saintes-Maries-de-la-Mer 500m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!