Als deze SP nu maar de mogelijkheid zou bieden om elektriciteit af te nemen. graag tegen betaling. Deze geweldige plek zou alle sterren waard zijn. Wij waren er nu voor de tweede keer. Graag weer.
Goed gebied, helaas een beetje klein op bepaalde dagen, waardoor het gemakkelijk vol raakt, waardoor sommige voertuigen in de wacht staan. Handig naar het centrum. Compleet met alles behalve elektra. Erg stil.
Prima uitvalsbasis om deze mooie stad te bezoeken. Wij betaalden 9,40 aan een meneer die aan het begin van de avond langs komt. Wij hadden geluk omdat er net iemand vertrok waardoor we plaatsje hadden. Dit was in April en rond 17.30.
Avenue André Coudray 380
84110, Vaison-la-Romaine, Frankrijk44° 14' 47" N