Camping Le Brochet

• Lozen afvalwater

• Stroom

Tja, bij aankomst had ik mijn bedenkingen. veel vaste gastarbeiders in de huisjes, die overigens er prima uitzien. het stadje straalt weinig uit, rommelig. er is een museum over de oorlog 14-18 , entree 11 euro. op 300 meter zit een fantastisch Marokkaans restaurant, een aanrader.(l’alhambra) de parking municipal naast het museum stond helemaal vol met campers. sanitair is oud, maar schoon. bij de camping zit een visvijver.

Laika6010

sep 2024

De vorige reviews doen deze stadscamping tekort. Inmiddels voorzien van ca. 15 houten huisjes en een paar glamping tenten. Wifi gratis, Electra inclusief, toilet gebouw aanwezig, met douche, ok: wat gedateerd, maar een vriendelijke eigenaresse en daarvoor betaalden wij € 20,60. Ideale plek onderweg van en naar Parijs. Vlakbij het centrum en een Aldi in de buurt.

ikkelaurensz

apr 2023

Camping met slechtste prijs/kwaliteitverhouding sinds tijden. 31 euro voor een nacht met twee volwassenen, een kleuter en een stroomaansluiting. Sanitair schoon, maar erg verouderd. Terrein rommelig. Geen aanrader.

Rue Georges Clemenceau 88

80200, Péronne, Frankrijk

gelegen aan een meer - 10 speciale camperplaatsen - supermarkt 500m - centrum 500m

1 apr t/m 31 okt