Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Water
Toilet
Douche
Douche
Saint-Valery-sur-Somme, Frankrijk
Geniet van een rustig verblijf in een tuin van 2500 m2, op slechts 200 meter van de Baai van de Somme, fietspaden, alle winkels en vertrekpunten voor onvergetelijke activiteiten (zeehonden en zeevogels spotten per kano, de baai oversteken met een gids, met de stoomtrein, boomtoppenparcours, enz.). Ideale ligging voor het verkennen van de omgeving, op loopafstand van alle bezienswaardigheden van de stad: de middeleeuwse oude stad, de haven, bars, tabakswinkels, restaurants, bioscoop, concerten en kunsttentoonstellingen. Ontdek de omgeving van de Baai van de Somme via het fietspad, de stoomtrein en de bus. Het SNCF-treinstation ligt op slechts 5 minuten afstand met de auto of de bus. Uitstapjes georganiseerd door natuurgidsen, boottochten in de baai, verhuur van zeekajaks, fietsen en rivierboten, 2 speeltuinen en een jeu-de-boulesbaan zijn beschikbaar op maximaal 800 meter. U kunt ook genieten van de visvijver, maneges en bezoeken aan abdijen of kastelen. Ik stel voor dat u planten uit de baai gaat plukken, op garnalen gaat vissen, zeehonden observeert, de kiezelstranden, het zand of de bossen ontdekt waar u in alle rust kunt genieten van de ruimte, zelfs in de zomer. Combineer buitenactiviteiten, ontspanning, het ontdekken van de natuur en historische bezienswaardigheden voor een onvergetelijke vakantie! Geef bij uw boeking de lengte van uw camper of caravan door. Mijn straat is maar 9m breed. Campers langer dan 7m20 blokkeren het verkeer op straat bij het manoeuvreren. Deze accepteer ik niet meer. De voertuigen (maximaal 3) parkeren vlak en droog op de oprit langs het huis, vlakbij stopcontacten en buitenkranen voor drinkwater, sanitair (douche, toilet), pergola en kleine gemeubileerde terrassen. De tenten staan verspreid in de tuin. De tuin is toegankelijk voor alle kampeerders (behalve de kippenweide). Er is de hele dag zon en schaduw, gemeubileerde terrassen, ligstoelen, barbecues, schuilplaatsen, een mini-speeltuin voor de kleintjes en een pingpongtafel, een kleine tafelvoetbal-/pooltafel voor de ouderen, en gezelschapsspellen voor het geval het regent... Het aantal kampeerders is beperkt, zodat de sfeer gemoedelijk en gezinsvriendelijk blijft.
€ 12,00