Het klop dat het hier iets duurder is om te eten dan op andere plaatsen dat we al gegeten hebben. Maar we werden vriendelijk ontvangen en mochten kiezen of we op het de grote camperparking of langs het weggetje naast het water stonden. Douche,toilet (niet lozen)en water innemen kon zonder probleem. En kunnen zwemmen tussen de caretta caretta schildpadden hebben we op geen enkele andere plek kunnen doen. Voor ons was dit een zeer geslaagde stop.
lees meerbegrijp al die 5 sterren reviews niet? ik ga elke dag lunchen op restaurant .ik ben van igumenitsa naar beneden gereisd dit is het duurste restaurant (met het minste op je bord dat ik gedaan heb) ik stond met de camper in kalamata en ging vooruit met de moto eens kijken voor de volgende stop en heb daar tot mijn spijt gegeten en gedronken dit is één van de duurste regio's in peloponnisos zelfs diesel en benzine +20 cent /lit.!!!
lees meerAls je de zee schildpad wilt zien, dan is dit een goede stop. De schildpad wordt gevoerd. Voor het eten (mindere kwaliteit en duur) en de camperplaats hoef je het niet te doen.
lees meerKaravostasi, Griekenland
36° 41' 46" N
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons