Onverzorgde chaos met permanente camper
Leuke camping, aardige eigenaren, schaduw tussen olijfbomen en saiges, alle voorzieningen, schoon, wasmachine, douches en badkamer. Prijs 6 € per camper en 6 € per persoon, 2 € per elektriciteit
Navarinou
241 00, Kalamáta, Griekenland€ 18,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenOnverzorgde chaos met permanente camper
Oude gammelige sanitaire voorzieningen, strand is leuk voor een stadsstrand, maar je moet het strand oversteken naar een straat. Naar het centrum ongeveer 4 km, bus gaat direct voor de camping. Taxi kost ongeveer € 5. met € 18, - / nacht heel goedkoop.
Het is misschien niet helemaal fair om een review te schrijven, want we hebben niet alles bekeken. Onze eerste indruk was zo slecht dat we het sanitair niet hebben bekeken. We zagen erg veel zwerfvuil, gescheurde parasols. Er waren veel vaste standplaatsen die werden afgeschermd met allerhande doeken en schermen. We geven een 3 omdat we niet alles hebben gezien.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Onverzorgde chaos met permanente camper
lees meerNavarinou
241 00, Kalamáta, Griekenland37° 1' 13" N
37.02039
€ 18,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWasmachine