New Road Car Park

• Honden toegestaan

3.2

danieleGio

mei 2025

uitstekende parkeergelegenheid. 10 minuten van het centrum en op een rustige locatie voor de nacht. Er zijn slechts 4 plaatsen voor campers, de overige zijn voor bussen, maar u kunt ook op de plaatsen voor auto's parkeren, aangezien de parkeerplaats groot is en gedoogd wordt. Ik was met vijf andere kampeerders en we hebben het erg leuk gehad, zonder problemen. Ik raad het ten zeerste aan

Ruud&Karin

jul 2024

Wie heeft aangegeven dat dit een CP is heeft het mis. Het is een gedoogplek, zeker geen CP. Tot grote ergernis van buschauffeurs die beroepsmatig hun bussen kwijt moeten en naar zeggen worden er wel degelijk boetes uitgedeeld. Hinderlijk is voor hen als busplaatsen worden bezet. Eigenlijk alleen geschikt voor buscampers en camperbusjes. Goede plek om naar stad te lopen en Kinsale staat bekend als eetgelegenheids stad. Supermarkt om de hoek.

Borry

mei 2024

Niet meer dan een parkeerplaats. Er staan veel bussen geparkeerd. Je staat wel redelijk vlak. Je staat aan een doorgaande weg. Prima plek voor een overnachting

New Road

Kinsale, Ierland

51° 42' 35" N 8° 31' 11" W

51.70966 -8.51974

Rustige vrij vlakke parking - verlichting - gratis - centrum 500m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!