Renvyle Beach Caravan & Camping Park

JanenWimke

jun 2025

Prachtige ligging pal aan strand. Schoon toiletgebouw. Prijs: €38 incl. elektrisch, douche €2, wasmachine €7 Vooraf reserveren en betalen, niet bellen!! Online reserveren is niet van deze tijd. Erg veel heen en weer mailen Bij aankomst is er plek genoeg! Vier sterren voor de ligging. Groot minpunt: krijg geen ruzie met de oudere dame. Ze kan vreselijk schelden en dat ging door op de volgende dag Wij komen hier ZEKER NIET TERUG!!!

Vier sterren voor de prachtige ligging van het terrein, misschien zelfs wel vijf. De opzet is goed geregeld met eenrichtingsverkeer, de voorzieningen zijn wat verspreid. We zijn hier al vaker geweest maar ons werd nu enigszins bits te kennen gegeven dat we voortaan niet meer terecht kunnen zonder reserveren. Nieuwe regels en genummerde plaatsen. Voorheen vrij. Sanitair in orde. Toegang blijft wat lastig. Drie sterren voor ontvangst.

C.A.Beumer

jun 2024

Bij aankomst leek de camping gesloten. Hek potdicht op een sterk hellende toegangsweg. Na aanbellen vriendelijk te woord gestaan en een plek gekregen op de verrassend mooie camping met schitterend uitzicht. Wel minder geschikt als je moeilijk ter been bent.ivm hellende vlakken en toegankelijkheid sanitair.

Connemara Loop

Rinvyle, Ierland

53° 36' 9" N 9° 59' 6" W

53.60261 -9.98499

aankomst tot 21u - geen honden toegestaan in juli en augustus - reserveren niet mogelijk 15/7-18/8 - strand 300m - supermarkt 500m - centrum 4km

1 apr t/m 1 okt

ACSI - Campingcard