Hidden Valley Holiday Park

prima aangelegde camping aan riviertje met heel veel activiteiten voor kinderen ( moet je wel voor betalen) geen andere camping in de buurt open dus daarom toch voor deze dure gekozen. dan verwacht je ook wifi : helaas ! ondanks de dure camping ook nog betalen voor de douches ! prijs/kwaliteit klopt niet daarom maar twee sterren. toiletten zijn wel schoon. wij liepen de Komoot wandeling (9km) die prachtig is.

Dappie78

sep 2025

Mooie camping, wel prijzig. €44,- voor camper met 2 personen. ivm laagseizoen was er nog weinig keuze in deze buurt. Maar de camping heeft wel alle faciliteiten. Sanitair is netjes en schoon.

We waren hier in mei 2025 met 2 volwassenen en 4 kinderen. Betaalde €200 voor 3 nachten voor een camperplaats met stroom. Camping is erg (voor ons te) commercieel, veel extra activiteiten voor kinderen waar betaald gebruik van kan worden gemaakt. Buiten het seizoen wel rustig met schone voorzieningen. Houd er rekening mee dat het gericht is op gezinnen met kinderen, dus als je rust wil, is dit misschien niet de camping voor jou.

Hidden Valley Holiday Park 1

A67 XY56, Rathdrum, Ierland